Nieuwe banden

Nieuwe banden

Beroepsgoederenvervoer staat in Nederland bekend als innovatief, veilig en betrouwbaar. Chauffeurs zijn goed opgeleid en het materieel verkeert in goede staat. Veiligheid en continuïteit staan in de bedrijfsvoering centraal. Oponthoud kost geld, dus het onderhoud van uw vrachtwagenbanden is van vitaal belang. Niet alleen voor de veiligheid en bedrijfszekerheid, maar ook voor nieuwe eisen of klantverwachtingen als duurzaamheid en brandstofefficiency.

Keuze van vrachtwagenbanden

Vrachtwagens zijn er in alle soorten en maten. Dat geldt automatisch ook voor banden. De keuze van truckbanden hangt samen met het type transport. Bij korte afstanden zijn bijvoorbeeld andere banden nodig dan wanneer er langere afstanden worden afgelegd. Uw keuze hangt daarnaast samen met het type vrachtvervoer, de te vervoeren tonnages en het type wegdek waaraan de banden worden blootgesteld. Alle grote bandenmerken ontwikkelen en leveren gespecialiseerde vrachtwagenbanden. Door te kiezen voor de juiste vrachtwagenbanden voor uw trucks kunt u veel winnen op het gebied van comfort, veiligheid en duurzaamheid.

Multibrand aanbieder

Euromaster biedt een ruim assortiment vrachtwagenbanden, zowel van de grote merken als minder bekende partijen. Als multibrand aanbieder van banden kunnen wij vaak ieder gewenst merk leveren. Al onze truckbanden voldoen aan de kwaliteitsnormen die horen bij professioneel transport.

Regelmatige controle en tijdige vervanging

Om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw vrachtwagenbanden haalt, is het van belang uw banden regelmatig te controleren. Hierbij is het ook cruciaal om de bandenspanning in de gaten te houden. Onder- of overspanning kan onnodige risico’s met zich meebrengen. Wanneer u kiest voor Euromaster als bandenpartner profiteert u van onze expertise en handige tools om het onderhoud van uw banden optimaal in te richten. MasterCARE + is een van onze oplossingen waarmee u online en realtime inzicht heeft in de staat van uw banden, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wilt u weten wat Euromaster voor u kan betekenen of wilt u een offerte voor uw wagenpark? Neem contact op met uw accountteam.