Continental

Continental

Continental is een van de grootste fabrikanten van banden voor vrachtwagens, bussen en bedrijfswagens ter wereld. Met Continental banden bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een hoog rendement. Uw chauffeurs zijn verzekerd van een hoog aantal veilige kilometers. Voor elk type transport biedt Continental een geschikte band.

Eigenschappen van Continental banden

Continental truckbanden zorgen ervoor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Met maximaal kilometerrrendement en een minimaal brandstofverbruik kunnen Continental banden u helpen bij het besparen van kosten. Of uw chauffeurs nu voornamelijk in de stad rijden of op de snelweg, u bent altijd verzekerd van optimale handling en uitstekende grip.

Generatie 3

De Generatie 3 van Continental is een mijlpaal in het premium segment van banden voor commerciële voertuigen. Het doel van Generatie 3 is het voorzien van een bandengamma dat perfect is afgestemd op de toepassingen van de klanten. Hiervoor hebben de ingenieurs zich gefocust op specifieke voordelen van elk segment – zoals brandstofverbruik, kilometerrendement, veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Continental banden bij Euromaster

Binnen het brede productaanbod van Continental is altijd een band te vinden die bij uw wensen en doelstellingen past. Onze adviseurs kunnen u hierin perfect van dienst zijn. Daarnaast kunnen wij u advies geven over hoe u het maximale uit uw banden kunt halen. Door uw banden goed te onderhouden, kunt u vele kilometers extra rijden. Bent u benieuwd wat Euromaster voor u kan doen? Neem contact op met uw accountteam.