Master Fleet Management

Master Fleet Management

Het Master Fleet Management aanbod is gericht op die transporteur die zijn bandenonderhoud volledig wil uitbesteden, maar wel de garantie wil van een kwaliteitsproduct en bijpassende bandenservice. Omdat het concept exclusief gebaseerd is op Michelin en Michelin Remix voldoen wij aan die garantie, waarbij alle service-items worden meegenomen om een maximaal rendement te halen.

Prijs per kilometer (PPK)

Uniek aan het concept Master Fleet Management is dat u betaalt op basis van een prijs per kilometer. Daarmee loopt uw bandenpost mee met uw bedrijfsactiviteit en wordt u niet geconfronteerd met enorme kostenfluctuaties. Na een eerste zorgvuldige analyse van uw vloot zijn wij in staat deze kilometerkostprijs exact voor u te berekenen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

4-levensstrategie

Master Fleet Management is exclusief gebaseerd op Michelin en Michelin Remix banden. Deze topbanden hebben zich keer op keer bewezen als kwaliteitsproduct met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hoge duurzaamheid. Om de kwaliteit optimaal te benutten maken we dan ook gebruik van de 4-levensstrategie. Dankzij deze duurzame strategie gaan uw banden extra lang mee. U rijdt maar liefst voor de helft goedkoper terwijl uw band dezelfde kwaliteit behoudt.

Wilt u weten wat Master Fleet Management voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met uw accountteam.