Pechservice

Pechservice

Het belangrijkste voor u als transporteur is het mobiel houden van uw vrachtwagens. Bandenpech, en de stilstand die hieruit voortkomt, hebben een negatieve impact op uw bedrijfsvoering. Bandenpech is natuurlijk altijd lastig te voorspellen. Mocht het onverhoopt toch gebeuren, staan wij voor u klaar met onze uitstekende pechservice. Met ruim 2300 vestigingen door heel Europa bent u, waar u ook bent, zo weer onderweg.

Euromaster staat 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar in het geval van bandenpech. Door te bellen met nummer 0031 570 - 62 07 15 wordt u snel en vakkundig geholpen en wordt uw stilstand tot een minimum beperkt.

De voordelen van Euromaster Pechservice

Met onze Pechservice bent u verzekerd van de volgende zaken:

- Overal in Nederland en Europa staat Euromaster voor u klaar
- Onze ervaren monteurs helpen u zo weer op weg
- Stilstand wordt tot een minimum beperkt; u hoeft zich dus geen zorgen te maken
- U wordt telefonisch altijd in het Nederlands te woord gestaan

Bandenpech voorkomen

Niemand wil met pech langs de weg komen te staan, al helemaal niet als u een druk schema heeft of kostbare lading. Pech valt niet altijd te voorkomen, maar u kunt er zelf wel aan bijdragen om het aantal bandgerelateerde pechgevallen zoveel mogelijk te beperken. Het is bijvoorbeeld van belang de banden van uw voertuigen altijd op de juiste bandenspanning te houden. Daarnaast is het aan te raden de conditie van uw banden goed bij te houden en op tijd in te grijpen in het geval van een versleten of beschadigd profiel of andere mankementen.

Euromaster als partner

Wilt u samen met Euromaster de stilstand van uw vrachtwagens bij pech tot een minimum beperken? Euromaster biedt diverse tools om ervoor te zorgen dat u de conditie van uw banden kunt monitoren en up to date kunt houden. Onze accountmanagers kunnen u adviseren wat het beste bij uw wagenpark past.