MasterCare+

MasterCare+

Met MasterCare+ heeft u online inzicht in de bandenconditie van uw wagenpark. Op basis van periodieke inspecties krijgt u van ons gefundeerd advies over het verlagen van uw kosten op korte en langere termijn, hoe u stilstand tot een minimum kunt beperken en bieden we oplossingen die de veiligheid verhogen.

Minder kosten met inspecties

Door uw banden op de juiste bandenspanning te houden, bespaart u fors op uw brandstofkosten en haalt u het maximale rendement uit uw banden Daarnaast helpt Euromaster u om uw banden zo optimaal mogelijk te benutten: repareer banden als het nog kan, herprofileer als dat nodig is en vervang alleen als het moet. MasterCare+ kan resulteren in 50% minder stilstand. Ook in het geval van onderhoud en inspecties hoeft u niet bang te zijn om onnodig stil te staan: wij komen naar u toe waar en wanneer u dat uitkomt.

Inzicht in de status van uw wagenpark

Door op tijd uw voertuigen te inspecteren, helpen we uw berijders te beschermen. Bovendien voldoen uw banden altijd aan de wettelijke veiligheidseisen. Doordat u altijd actuele gegevens over uw wagenpark bij de hand heeft, weet u precies hoe uw voertuigen ervoor staan en wanneer eventuele vervanging van banden noodzakelijk is. Daarnaast heeft u altijd heldere rapportages van de inspecties per voertuig en per band. Ook heeft u toegang tot een historisch overzicht van uw voertuigen en banden.

Goed voorbereid op weg

Uw banden gaan altijd in topconditie de weg op. U kunt de prestaties van uw banden beter beheersen en zult daardoor minder bandgerelateerde pechgevallen krijgen. U heeft beter inzicht in toekomstig bandverbruik en kunt eventuele toekomstige kosten beter inplannen. Euromaster staat altijd voor u klaar indien u service op locatie nodig heeft of behoefte heeft aan vakkundig advies.

Is MasterCare+ dé oplossing voor uw wagenpark waar u naar op zoek was? Of bent u benieuwd welke services Euromaster nog meer beschikbaar heeft? Neem contact op met uw accountteam.