Bandenservices truck

Bandenservices

Om uw voertuigen en de banden van uw voertuigen in optimale conditie te houden, bieden wij diverse 
(banden-)services aan. Door uw banden en voertuigen goed te onderhouden, gaan ze langer mee en kunt u veel kosten besparen. Euromaster is de partner voor het onderhoud van uw vrachtwagens en banden. Onze jarenlange expertise zorgt ervoor dat u altijd veilig de weg op kunt.

Maximaal kilometerrendement

U wilt het maximale uit uw banden halen. Vervanging kost namelijk tijd en geld en zorgt dus voor hogere kosten. Door banden te herprofileren of vernieuwen kunnen ze weer vele kilometers mee. De vernieuwde band is weer zo goed als nieuw zonder dat deze vervangen hoeft te worden. Met onze 4-levensstrategie zorgen we ervoor dat u uw banden volledig benut. Ook wanneer een band lek is, zullen we eerst kijken of deze gerepareerd kan worden. Wij vervangen banden alleen als dit niet anders kan.

Servicepakketten

Wij bieden niet alleen losse bandenservices aan. Wij bieden diverse servicepakketten aan die u kunnen ondersteunen in uw bedrijfsvoering en ontzorgen op het gebied van uw banden en onderhoud. Met MasterCARE + heeft u bijvoorbeeld altijd realtime inzicht in de staat van uw banden. Wilt u weten wat Euromaster voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw accountteam.