Vrachtwagenbanden

Vrachtwagenbanden

U wilt uw chauffeurs veilig en comfortabel de weg op sturen. De juiste banden hebben hier een grote invloed op. Welke banden passen bij uw bedrijf en uw wagenpark is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de afstanden die gereden worden, het soort wegen waarop u rijdt, het type lading dat u vervoert en de positie van de banden. Euromaster heeft een ruim aanbod nieuwe en vernieuwde truckbanden, zodat er altijd een band is die bij u past.

Multibrand aanbieder

Wij zijn een multibrand aanbieder, wat inhoudt dat wij vrijwel alle merken kunnen leveren. Bekijk alle bandenmerken die wij in ons assortiment voeren. Of u nu op zoek bent naar een premium vrachtwagenband of een budgetmerk, wij helpen u verder.

Type transport

Het type transport heeft een grote invloed op uw bandenkeus. Voor personenvervoer worden andere eisen gesteld aan banden dan voor het vervoer van goederen. Regionaal vrachtvervoer vereist vrachtwagenbanden die verschillende soorten wegdek aankunnen en berekend zijn op veel afremmen en optrekken. In de (wegen)bouwsector moeten uw vrachtwagenbanden sterk genoeg zijn voor robuust terrein. Bij internationaal transport met hogere snelheden en langdurig wegcontact maken brandstofbesparende eigenschappen het verschil.

Advies van de experts

Uw accountteam staat voor u klaar om u te adviseren over welke band het beste bij uw bedrijf past. Daarnaast kunnen zij u vertellen hoe u het maximale uit uw banden kunt halen, zodat u efficiënter kunt werken.