BFGoodrich

BFGoodrich

BFGoodrich produceert sinds 1870 robuuste vrachtwagenbanden, “real tyres for real truckers” noemen ze dat zelf. De samenstelling van de banden zorgt ervoor dat BFGoodrich vrachtwagenbanden optimale grip hebben op elke ondergrond en bestand zijn tegen ruw terrein en extreme omstandigheden. Daarnaast profiteert u van een extra lange garantietermijn om zo uw mobiliteit te garanderen. Om u extra te overtuigen van de kwaliteit van BFGoodrich banden, profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie: bent u binnen 6 maanden na uw aankoop niet tevreden, dan betaalt BFGoodrich u de restmillimeters volledig terug. U kunt uw aankopen hiervoor hier registreren.

Eigenschappen van BFGoodrich banden

BFGoodrich banden zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat u op elk terrein veilig rijdt. Of u nu lange ritten maakt op de snelweg of korte ritten op een bouwterrein, met BFGoodrich kunt u rekenen op uitstekende prestaties en precieze handling.

Breed aanbod

Of u nu op zoek bent naar trekas- of stuurasbanden, vrachtwagen- of busbanden, banden voor korte of lange afstanden: BFGoodrich biedt een ruim assortiment waarbij er altijd een band is die aansluit op uw wensen en eisen. Alle banden zijn vernieuwbaar waardoor u altijd het maximale uit uw banden kunt halen: BFGoodrich biedt 100% vernieuwbaarheidsgarantie voor alle 22.5 inch banden.

BFGoodrich truckbanden bij Euromaster

Met BFGoodrich bent u verzekerd van hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Wilt u kennismaken met BFGoodrich? Neem dan contact op met uw accountteam , zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.