Euromaster Mobility Assistance

Euromaster Mobility Assistance

Wilt u in Nederland en de rest van Europa verzekerd zijn van een pechservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaarstaat? Dan kunt u Euromaster Mobility Assistance afsluiten. Tegen een vast tarief bent u altijd en overal verzekerd van pechservice en kunt u in het geval van pech snel uw weg weer vervolgen. In Nederland bent u binnen 2,5 uur weer mobiel, in het buitenland is binnen 2 uur iemand aanwezig om u op weg te helpen.

Verschillende modules

Euromaster Mobility Assistance biedt 3 verschillende modules: Nederland, Benelux en Europa. Op basis van waar uw chauffeurs rijden, kiest u de module die het beste bij uw bedrijf past. U betaalt een vast bedrag per kenteken per jaar. Daarnaast hebben wij vaste tarieven per pechgeval. Zo komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan. Neemt u bij Euromaster andere diensten af, zoals bijvoorbeeld MasterStart, MasterCare+ of MasterPremium dan ontvangt u korting op de kentekenfee. Neemt u Euromaster Mobility Assistance af en heeft u weinig pechgevallen op jaarbasis, ontvangt u ook een korting op de kentekenfee.

Pechgeval melden

Staat u met bandenpech in Nederland of het buitenland? Het enige wat u hoeft te doen is te bellen met +31 (0)570 76 06 56 en onze pechservice zorgt ervoor dat u snel weer onderweg bent.