Truck
Truck

 

Truck: banden, services en onderhoud

Uw vrachtwagens zijn bij Euromaster in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers te allen tijde veilig de weg op kunnen. Wij zijn een multibrand aanbieder van verschillende truckbanden; voor elke vrachtwagen en elk type transport hebben we een passende band.

Wij houden uw banden in topconditie met onze bandenservices. Wij zorgen ervoor dat u uw banden optimaal kunt benutten, om zo een maximaal kilometerrendement te behalen. Door bijvoorbeeld herprofileren en loopvlakvernieuwing gaan uw banden nog langer mee. Met onze 4-levensstrategie haalt u het maximale uit uw banden. Uw vrachtwagens blijven in goede conditie met ons onderhoud. Zo wordt u volledig ontzorgd.

Onze Mobiele service units kunnen bij u op locatie komen, zodat uw stilstand tot een minimum wordt beperkt. Wij komen naar u toe op een moment dat u uitkomt, zodat uw medewerkers kunnen blijven doen waar ze goed in zijn.

Met diverse handige servicepakketten, zoals bijvoorbeeld MasterCARE, heeft u continu inzicht in de staat van uw banden en uw wagenpark. 

Wilt u weten wat Euromaster kan betekenen voor uw wagenpark? Neem contact op met uw accountteam.