Yartu

Yartu

Yartu banden zijn in Nederland exclusief beschikbaar bij Euromaster. Yartu wordt geproduceerd door ZC Rubber en staat bekend als beste bandenfabrikant in China en bestaat al sinds 1958. De fabrikant van het merk staat bovendien in de wereldwijde top 10 van bandenmerken. Veiligheid en waarde staan centraal voor Yartu. Zo ben je verzekerd van kwaliteit tegen een zeer goede prijs.

Yartu banden voor trucks

Yartu biedt truckbanden voor diverse typen transport; lange afstand, regionale inzet en on- off the road.

De lange afstand banden zijn roadbanden die uitermate geschikt zijn voor lange afstanden met constante snelheid, waarbij weinig geremd of geaccelereerd wordt. De banden zorgen voor een maximaal kilometerrendement met minimaal brandstof verbruik en bieden uw chauffeurs een comfortabele rit.

Daarnaast zijn er ook banden beschikbaar met een hoge prestatie wanneer de rit korter is met frequent accelereren, remmen en veel bochten. De banden hebben een verhoogde grip en zorgen voor een optimaal brandstof verbruik.

Voor bouwverkeer en transport over gedeeltelijk losse ondergrond biedt Yartu speciale on-off the road banden. Deze banden hebben een optimale grip en zijn bestand tegen inrijdingen.

Yartu banden bij Euromaster

Er is altijd wel een Yartu band te vinden die bij uw wensen en doelstelling past. Onze adviseurs kunnen u hierin van alle informatie voorzien. Daarnaast adviseren wij hoe u het maximale uit uw banden kunt halen. Door uw banden goed te onderhouden, kunt u vele kilometers extra rijden. Neem contact op met uw accountteam.

Unieke garantie op Yartu truckbanden

Om de kwaliteit van de Yartu banden te benadrukken, biedt Euromaster Nederland een speciale garantie op Yartu. Wanneer een Yartu band onherstelbaar beschadigt binnen twee jaar na aankoop bij Euromaster Nederland en met een restprofiel van minimaal 10 mm, dan krijgt u als klant een nieuwe Yartu band. Basis informatie van bandenmaten welke beschikbaar zijn in het merk Yartu vindt u hier.

Voorwaarden garantie Yartu

De voorwaarden van de garantie op Yartu banden kunt u hier nalezen. Gebruik het garantieformulier om aanspraak te maken op de garantieregeling.