MasterPremium

MasterPremium

Met MasterPremium weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zoals de naam al aangeeft, profiteert u van premium mobiliteit tegen een vast bedrag per kenteken per week. U komt dus nooit voor verrassingen achteraf te staan en loopt nooit tegen het probleem van onverwacht hoge kosten aan.

Vaste prijsafspraken

Onze jarenlange ervaring in de markt stelt ons in staat een marktconform servicetarief vast te stellen, waarbij u elke week een vast bedrag betaalt. Mochten er onverhoopt toch extra werkzaamheden nodig zijn, zal dit altijd eerst met u afgestemd worden en wordt u tijdig op de hoogte gesteld. U weet dus precies wat de kosten zijn van uw contract en, misschien nog wel belangrijker, hoeveel u precies kunt besparen.

Voordelen van MasterPremium

Met MasterPremium krijgt u een vast aanbod tegen scherpe prijzen. Daarnaast biedt deze dienst u de volgende voordelen:

•    Vast weektarief per voertuig
•    Realtime inzicht in uw wagenpark lijst van niet geïnspecteerde voertuigen, rapportage van uitgevoerde werkzaamheden
•    Regelmatige follow-up om de kostenbesparingen van uw wagenpark te optimaliseren
•    Eén maandbedrag per voertuig voor alle services samengevat in één factuur
•    Budget voor preventief onderhoud
•    Eenvoudige facturatie

MasterPremium op RTL Transportwereld

RTL Transportwereld bracht een bezoek aan Van der Werff om meer te weten te komen over hoe het bedrijf omgaat met hun banden. Van der Werff maakt gebruik van het MasterPremium-servicepakket van Euromaster, dat klanten volledig ontzorgt tegen een vast tarief per voertuig. Met ons MasterPremium-servicepakket werkt Euromaster dagelijks aan de bandenspanning, herprofileren, vernieuwen en uitlijnen. Dit leidt tot brandstofefficiëntie en een langere levensduur van de banden, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook resulteert in een lagere CO2-uitstoot.

Serviceactiviteiten

Bij MasterPremium zitten standaard een aantal services in uw contract, zoals montage- en demontage en wisselen van vrachtwagenbanden, bandenreparatie en MasterCare+. Eventuele aanvullende activiteiten kunt u in overleg met uw accountteam toevoegen.