Personen- en bestelwagens
Personen- en bestelwagens

 

Personen- en bestelwagens: banden, services en onderhoud

Uw personen- en bestelwagens zijn bij Euromaster in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers te allen tijde veilig de weg op kunnen. Wij bieden diverse merken personenwagenbanden en bestelwagenbanden; voor elke auto hebben we een passende band.

Wij houden uw banden in topconditie met onze bandenservices. Wij zorgen ervoor dat u uw banden optimaal kunt benutten, om zo een maximaal kilometerrendement te behalen. Door de juiste bandenspanning gaan uw banden nog langer mee. Vult u de banden met stikstof, profiteert u van een constante bandenspanning. Uw personen- en bestelwagens blijven in goede conditie met ons onderhoud. Zo wordt u volledig ontzorgd.

Onze Mobiele service units kunnen bij u op locatie komen, zodat uw stilstand tot een minimum wordt beperkt. Wij komen naar u toe op een moment dat u uitkomt, zodat uw medewerkers kunnen blijven doen waar ze goed in zijn.

Met diverse handige servicepakketten, zoals bijvoorbeeld MasterCARE, heeft u continu inzicht in de staat van uw banden en uw wagenpark. 

Wilt u weten wat Euromaster kan betekenen voor uw wagenpark? Neem contact op met uw accountteam.