Transport

Transport

Elk type transport stelt andere eisen aan uw banden. Hierbij is niet alleen de afstand van belang, maar ook de lading. Bussen die mensen vervoeren hebben andere banden nodig dan een vrachtwagen die bouwmaterialen vervoert en een truck die levende dieren vervoert heeft andere banden nodig dan een vrachtwagen die voedingsmiddelen vervoert. Bij Euromaster hebben we voor elk transport het juiste aanbod banden. 

Korte afstanden

In Nederland zijn zowel regionale als nationale ritten relatief korte afstanden. Wanneer u veel korte afstanden rijdt, veelal over snelwegen en provinciale wegen, zult u vaker moeten stoppen. Dit betekent vaker afremmen en optrekken. Dan heeft u behoefte aan banden die slijtvast zijn en een lange levensduur combineren met duurzame eigenschappen. Als u in de sector personenvervoer opereert, komt er ook nog bij dat uw banden vooral veiligheid en comfort bieden. 

Internationaal transport

Wanneer uw chauffeurs regelmatig de grens over gaan, betekent dit niet alleen dat u banden nodig heeft die vele kilometers mee zullen gaan, maar ook dat u te maken kunt krijgen met internationale regelgeving. Zo moet u in de winter in bepaalde Europese landen extra maatregelen treffen om veilig de weg op te kunnen. Het rijden op de juiste banden kan dan van levensbelang zijn. Ook hierin kan Euromaster u van het juiste advies voorzien.

Het aanbod van Euromaster

Bij Euromaster bent u verzekerd van een breed aanbod truckbanden. Wij zijn een multi-brand aanbieder, wat inhoudt dat we bijna elk merk kunnen leveren, van budget tot premium. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor de beste bandenservice. Wij bieden een compleet pakket services aan om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw banden en wagenpark haalt. Met bijvoorbeeld MasterCARE + heeft u realtime inzicht in de conditie van uw banden en kunt u direct actie ondernemen indien dit nodig blijkt. En met onze Mobiele service kunnen we altijd en overal naar u toe komen, zodat uw stilstand wordt beperkt en u uw werk kunt blijven doen. Wilt u het beste advies voor uw wagenpark? Neem contact op met uw accountteam.