Goodyear

Goodyear

Al 120 jaar introduceert Goodyear innovatie in de transport industrie door zijn premium producten, toegewijde service en innovatieve oplossingen. Goodyear heeft verschillende innovatieve technologieën ontwikkeld die bijdragen aan het verhogen van prestaties van uw truckbanden. Verschillende typen transport stellen verschillend eisen aan vrachtwagenbanden. Met Goodyear banden bent u altijd verzekerd van de juiste band voor uw bedrijf.

Eigenschappen van Goodyear banden

Goodyear banden helpen u de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen door kwalitatief hoogwaardige banden aan te bieden met een maximaal kilometerrendement. Goodyear banden staan bekend om hun hoge brandstofefficiënte en duurzaamheid. Daarnaast biedt Goodyear het Multiple Life concept, waarbij de banden langer mee kunnen door ze op tijd te herprofileren en het loopvlak te vernieuwen. 

Samenwerking met Euromaster

Door een nauwe samenwerking tussen Goodyear en Euromaster kunnen wij elke dag de transportsector professioneel ondersteunen in hun dagelijkse operaties. Bent u benieuwd naar het aanbod van Euromaster voor uw bedrijf? Uw accountteam staat voor u klaar!