Michelin

Michelin

Michelin is sinds jaar en dag de marktleider in de bandensector. Voor elk type transport biedt Michelin een geschikte band, of u nu goederen of mensen vervoert, korte of lange afstanden rijdt en on of off road rijdt. Michelin wil de mobiliteit van klanten duurzaam verbeteren. Met een lange levensduur bent u verzekerd van een optimaal rendement.

Eigenschappen van Michelin banden

Met Michelin vrachtwagenbanden bent u verzekerd van hoge kwaliteit banden met een lange levensduur. Deze hoge kwaliteit blijft daarnaast gedurende de gehele levensduur behouden. Door middel van innovatieve technologie streeft Michelin ernaar de rolweerstand van banden te verlagen, wat bijdraagt aan een hogere brandstofefficiëntie. Michelin banden zijn vernieuwbaar en herprofileerbaar. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op 4-levensstrategie.

Michelin banden voor elke toepassing

Michelin produceert truckbanden in nauwe samenwerking met veel fabrikanten. Daardoor kunnen de banden voldoen aan alle eisen die aan de verschillende typen transport worden gesteld. Voor elk terrein, vervoer en seizoen is een geschikte Michelin band te vinden. Er is altijd een band die voldoet aan uw wensen.

De service van Euromaster

Wilt u weten welke Michelin banden geschikt zijn voor uw wagenpark en aansluiten bij de doelstellingen van uw bedrijf? Of bent u benieuwd welke oplossingen Euromaster biedt voor een optimaal rendement van uw banden? Neem dan contact op met uw accountteam .