Bandenreparatie

Bandenreparatie

Een lekke band komt nooit uit, of u nu onderweg bent of niet. In veel gevallen kan een lekke band nog gerepareerd worden en bespaart u de kosten voor een nieuwe band. Komt u onderweg met bandenpech te staan, staat onze pechservice 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, zowel in Nederland als in het buitenland.

Snel weer op weg

Onze monteurs worden opgeleid om snel, maar vooral nauwkeurig en veilig te werken. In het geval van een lekke band wordt de band uitvoerig geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat de band gerepareerd kan worden. Omdat het gevaarlijk is om op een lekke band de weg op te gaan, komen wij naar u toe om de band te repareren.

Voorkom bandenpech

Een lekke band kan iedereen overkomen. Toch kunt u er zelf voor zorgen dat het zo min mogelijk gebeurt. Door uw banden regelmatig te laten controleren en tijdig te vernieuwen of vervangen, kunt u stilstand ten gevolge van bandenpech voor een deel voorkomen. Met onze service MasterCARE + kunt u zelfs realtime online de conditie van de banden van uw vrachtwagens bijhouden en direct ingrijpen zodra dat nodig is.

Wilt u weten hoe u uw banden in optimale conditie kunt houden? Neem contact op met uw accountteam.