Servicepakketten

Servicepakketten Truck

Bij Euromaster streven wij ernaar u zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van banden, services en onderhoud voor uw vrachtwagens. Onze servicepakketten zorgen ervoor dat u profiteert van een compleet pakket aan diensten voor een vaste prijs. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

MasterStart

Wilt u toegang tot alle Euromaster producten en services zonder contractuele verplichtingen? Met MasterStart heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze dienstverlening, waar en wanneer u wilt, zonder verplichting. U heeft toegang tot ons hele internationale netwerk met deskundige monteurs.

MasterCare+

Kunt u soms wel wat hulp gebruiken met het beheren van uw wagenpark? Ook hierin kunnen wij u ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar een partner die enkele taken kan overnemen of uw wagenparkbeheer volledig uit handen wilt geven, bij Euromaster bent u ook hiervoor aan het juiste adres. Met MasterCare+ bent u voor een vaste prijs per kenteken verzekerd van optimale zorg voor uw wagenpark.

MasterPremium

MasterPremium geeft u toegang tot alle Euromaster services voor een vast tarief per voertuig, dan weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Wij verzorgen uw bandenbeheer, u profiteert van preventief onderhoud en eenvoudige facturatie. U komt dus nooit voor verrassingen achteraf te staan en loopt nooit tegen het probleem van onverwacht hoge kosten aan.

Master Fleet Management

Kunt u soms wel wat hulp gebruiken met het beheren van uw wagenpark? Ook hierin kunnen wij u ondersteunen. Met Master Fleet Management bent u voor een vaste prijs per kilometer verzekerd van optimale zorg voor uw wagenpark.