Dunlop

Dunlop

Met Dunlop bent u verzekerd van innovatieve technologie gecombineerd met een hoog kilometerrendement. Met haar jarenlange ervaring in de productie van banden biedt Dunlop voor elke toepassing een geschikte band, met unieke materialen, moderne technieken en optimale levensduur.

Eigenschappen van Dunlop banden

Dunlop produceert banden die niet alleen vele kilometers meegaan, maar die ook nog eens optimale grip en handling bieden gedurende de gehele levensduur. De samenstelling van het materiaal zorgt voor een verminderde druk op het karkas. Daarnaast zijn de banden uitermate geschikt voor loopvlakvernieuwing, zodat u altijd het maximale uit uw truckbanden kunt halen. 

Altijd verzekerd van kwaliteit

Met Dunlop vrachtwagenbanden bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Een breed assortiment zorgt ervoor dat er voor elk type transport een geschikte band te vinden is. Daarnaast kunt u bij pech onderweg rekenen op de Pan-Europese hulpdienst voor pechgevallen die Dunlop aanbiedt, die ondersteund wordt door Euromaster. Wij zorgen ervoor dat u snel uw weg kunt vervolgen en veilig aankomt op uw bestemming.

Samenwerking met Euromaster

Door een nauwe samenwerking tussen Dunlop en Euromaster kunnen wij elke dag de transportsector professioneel ondersteunen in hun dagelijkse operaties. Bent u benieuwd naar het aanbod van Euromaster voor uw bedrijf? Uw accountteam staat voor u klaar!