Uniroyal

Uniroyal

Met Uniroyal bent u voor elke opdracht verzekerd van de juiste oplossing. Een breed spectrum aan prestaties verzekert verschillende bandenopties voor elke toepassing: lichte vrachtwagens voor de korte afstanden en regionaal gebruik, vrachtwagens in on- en off-road gebruik en langeafstandscoaches. 

Eigenschappen van Uniroyal banden

Uniroyal banden zijn voorzien van een duurzaam karkas, waardoor u profiteert van een hoog kilometerrendement. De mogelijkheden tot nasnijden en loopvlakvernieuwing garanderen een extreem lange levensduur van de banden. Innovatieve ontwerpen en materialen zorgen voor uitstekende grip en een optimale wegligging onder alle omstandigheden.

Ruim assortiment voor alle asposities

Of u nu op zoek bent naar stuurasbanden, trailerbanden of trekasbanden; voor elke aspositie biedt Uniroyal geschikte banden aan. Veel banden zijn geschikt voor montage op alle assen, waar andere banden specifiek ontworpen zijn voor een type as. Uniroyal zorgt ervoor dat u en uw lading veilig op de bestemming aankomen.

Uniroyal banden bij Euromaster

Wilt u weten of Uniroyal banden bij uw bedrijf en doelstellingen passen? Onze adviseurs zijn u graag van dienst. Daarnaast kunnen zij u alles vertellen over hoe u meer uit uw wagenpark kunt halen. Neem contact op met uw accountteam voor de mogelijkheden.