Telematica

Telematica

Telematica systemen dienen vele doelen. Zo kunnen ze berijders helpen met duurzamer rijden. Er zijn veel verschillende systemen beschikbaar die digitaal informatie delen over de auto, invloed hebben op het gedrag van de auto, preventief mankementen - bijvoorbeeld een lage accuspanning - signaleren of het peil van vloeistoffen in de gaten houden. Het is uiteraard ook mogelijk om systemen in te bouwen die de locatie van de auto kunnen traceren in geval van diefstal. Wij kunnen al deze systemen voor achteraf inbouwen, maar ook voor aflevering van de auto bij de dealer.

Professionele monteurs

Ons team van monteurs is gekwalificeerd voor het inbouwen van telematicasystemen. Dit kan in de Euromaster garage, maar indien gewenst ook op locatie, bijvoorbeeld bij de dealer voordat de auto afgeleverd wordt bij de berijder. Ook is het mogelijk om achteraf, na levering van de auto, de telematica alsnog in te bouwen. Dit gebeurt in overleg met de berijder.

Centrale coördinatie

Onze monteurs kunnen overal op locatie komen om telematica in te bouwen. De coördinatie is centraal geregeld, zodat er altijd een vast aanspreekpunt is. De leasemaatschappij kiest het telematicasysteem en onze monteurs zorgen ervoor dat het systeem vervolgens professioneel wordt ingebouwd. Wij hebben ervaring met vele verschillende merken en typen hardware.