Mobiele service

Mobiele service

Met onze mobiele service komen we op locatie waar en wanneer de klant wil. In plaats van dat een berijder in de garage wacht tot zijn of haar auto klaar is, kan er op kantoor doorgewerkt of vergaderd worden zonder onderbreking. Niet alleen voor bandenwissels, maar ook voor wagenparkcontroles komen we naar de klant toe. Wagenparkcontroles voorkomen onnodige stilstand en zorgen voor een hoge intzetbaarheid. Om efficiënt te werk te gaan, servicen we bij voorkeur meerdere voertuigen tegelijkertijd. Zo besparen we kosten en dragen we bij aan een duurzame wereld.

Hoge klanttevredenheid

Wij zijn er trots op dat onze mobiele service een hoge klantwaardering krijgt. De klant hoeft niet van zijn of haar werkplek en wij kunnen het hele wagenpark snel en doelmatig wisselen of inspecteren. Tijdens de seizoenswissel lopen we de gehele auto na, zodat we zeker weten dat de berijder weer veilig de weg op gaat. Een VIP-behandeling voor zowel de auto als de klant!

Eenvoudig een afspraak maken

Wanneer het tijd is voor een bandenwissel of wagenparkcontrole op locatie zorgen wij ervoor dat wij contact opnemen met de wagenparkbeheerder of personal assistant. Zij hebben er zelf dus geen omkijken naar en kunnen dit alvast van hun takenlijst afstrepen.