Personenwagenbanden

Personenwagenbanden

Wanneer u in een zakelijke auto rijdt, legt u vaak vele kilometers af op weg naar klanten, prospects of leveranciers. Het is dan belangrijk om de juiste banden onder uw auto te hebben, zodat u veel veilige kilometers kunt rijden. Combineer dit met het juiste bandenonderhoud en u hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken over uw autobanden. Zijn uw banden toch een keer aan vervanging toe, bent u bij Euromaster aan het juiste adres.

Breed assortiment

Wij bieden veel verschillende bandenmerken en -profielen aan. Voor elke auto hebben wij een geschikte band. U heeft volop keuze uit zomerbanden, winterbanden en all season banden. Ook wanneer uw banden extra zware belading moeten kunnen dragen of als u op zoek bent naar RunFlat banden, bent u bij Euromaster aan het juiste adres. Wij bieden diverse premium bandenmerken, zoals Michelin, Continental, Vredestein en Goodyear. Daarnaast hebben we een ruim aanbod budgetmerken, zoals Kleber, Hifly, Maxxis en Tigar. 

Veiliger en zuiniger rijden

Hoe lang een band meegaat, is niet alleen afhankelijk van het merk of type band. Het onderhoud van uw band is ook van cruciaal belang. Het rijden op de juiste bandenspanning vermindert slijtage en zorgt voor een hogere brandstofefficiëntie. Daarnaast rijdt u veiliger door een betere wegligging en beter remgedrag en verlaagt u de kans op een klapband. Door uw autobanden te vullen met stikstof zorgt u voor een meer constante bandenspanning.

Advies op maat

Wilt u weten welke banden het meest geschikt zijn voor uw auto of wagenpark? Uw accountteam kan u hierbij adviseren. Ook bent u van harte welkom in een van onze Euromaster garages