Servicepakketten

Servicepakketten Personen- en bestelwagens

U wilt uw banden en voertuigen in topconditie houden, zodat uw medewerkers te allen tijde veilig de weg op gaan en u geen onnodige kosten betaalt voor reparaties die voorkomen kunnen worden. Wij helpen u hier graag bij. Daarom bieden we een handige servicepakketten en oplossingen op maat, zodat u geen omkijken heeft naar de conditie van uw wagenpark.

MasterCARE

Een van onze handige oplossingen is MasterCARE. Met MasterCARE heeft u realtime online inzicht in de staat van uw banden. U ziet in een oogopslag welke banden toe zijn aan onderhoud en of banden eventueel vervangen moeten worden. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Advies op maat

Ieder bedrijf en wagenpark is anders. Wat voor het ene bedrijf werkt, is wellicht voor het andere bedrijf geen optie. Ons advies wordt altijd afgestemd op uw bedrijf en uw voertuigen. Wij kunnen bij u langskomen om te zien waar uw bedrijf behoefte aan heeft en geven een advies op maat. Wilt u weten wat Euromaster voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw accountteam.