Waarom Euromaster

Waarom Euromaster?

Euromaster heeft een jarenlange ervaring op het gebied van banden en bandenservices. Wij streven ernaar onze klanten, of dit nu particuliere of zakelijke klanten zijn, volledig te kunnen ontzien op het gebied van banden en wegligging.

Landelijke dekking

Met een landelijke dekking van meer dan 100 garages is er altijd een Euromaster garage bij u in de buurt. Daarnaast hebben we in verschillende plaatsen samenwerkingen met professionele bedrijven die uit naam van Euromaster bandenwissels of -montages uitvoeren. Vaak zijn dit merkdealers waar wij een samenwerking mee zijn aangegaan om nog dichterbij onze klanten te kunnen zijn. 

Centraal aanspreekpunt

Bij Euromaster heeft u altijd een centraal aanspreekpunt. Alle afspraken rondom bijvoorbeeld SLA, wijze van facturatie, millimeters en merkensturing zijn vormgegeven in een samenwerkingsovereenkomst. Aanvragen en afspraken en processen worden landelijk geborgd. Wilt u meer weten? Kijk dan op deze pagina

Winterbanden voor aflevering

Wanneer een leaserijder zijn of haar auto afgeleverd krijgt in de winter, zorgen we ervoor dat onder de auto winterbanden gemonteerd worden van een overeengekomen merk. De zomerbanden worden opgehaald door Euromaster en verstuurd naar een garage naar voorkeur van de berijder. De berijder wordt vervolgens geïnformeerd waar hij of zij voor de eerstvolgende bandenwissel de zomerbanden kan laten monteren. Dit wordt allemaal eenvoudig geregeld in ons portal Dealermaster.

Mobiele montage

Het is niet altijd mogelijk voor berijders om naar de garage te komen. Daarom kunnen wij ook op locatie komen met onze bandenbus om de bandenwissel uit te voeren. Idealiter voeren we dit dan voor meerdere voertuigen tegelijk uit, zodat we zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Kom meer te weten over onze mobiele montage.

Telematica inbouw

Wij werken samen met verschillende leasemaatschappijen en producenten van telematica oplossingen om telematicasystemen in te bouwen in leaseauto’s. Dit gebeurt doorgaans voor het afleveren van de auto aan de berijder, zodat de berijder hier geen hinder van ondervindt. Ons telematica team neemt contact op met de dealer om af te stemmen wanneer de auto voorzien kan worden van het gekozen systeem. Kom meer te weten over inbouw van Telematica.