Pechservice

Pechservice

U wilt uw industriële voertuigen mobiel houden, zodat u uw werk kunt blijven doen. U zit dan niet te wachten op stilstaan met bandenpech. Dit kost tijd en geld en moet te allen tijde voorkomen zien te worden. Bandenpech is natuurlijk altijd lastig te voorspellen. Mocht het onverhoopt toch gebeuren, staan wij voor u klaar met onze uitstekende pechservice. Met ruim 2300 garages door heel Europa bent u, waar u ook bent, zo weer aan het werk. Euromaster staat 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar in het geval van bandenpech. Door te bellen met onderstaand nummer wordt u snel en vakkundig geholpen en wordt uw stilstand tot een minimum beperkt.

0031 (0)570 - 62 07 15

De voordelen van Euromaster Pechservice

Met onze Pechservice bent u verzekerd van de volgende zaken:

• Overal in Nederland en Europa staat Euromaster voor u klaar
• Onze ervaren monteurs helpen u zo weer op weg
• Stilstand wordt tot een minimum beperkt; u hoeft zich dus geen zorgen te maken
• U wordt telefonisch altijd in het Nederlands te woord gestaan

Bandenpech voorkomen

Niemand wil met pech stil komen te staan. Pech valt niet altijd te voorkomen, maar u kunt er zelf wel aan bijdragen om het aantal bandgerelateerde pechgevallen zoveel mogelijk zien te beperken. Het is bijvoorbeeld van belang de banden van uw voertuigen altijd op de juiste bandenspanning te houden. Daarnaast is het aan te raden de conditie van uw banden goed bij te houden en op tijd in te grijpen in het geval van een versleten profiel of andere mankementen.

Wilt u samen met Euromaster de stilstand van uw voertuigen bij pech tot een minimum beperken? Euromaster biedt diverse services om ervoor te zorgen dat u de conditie van uw banden kunt monitoren en up to date kunt houden, zoals MasterCARE en Fleet Management. Neem contact op met uw accountteam om erachter te komen wat Euromaster voor u kan betekenen.