Voertuiginspectie

Voertuiginspectie

Of het nu om verreikers, reachstackers of terminal tractors gaat, onze experts kunnen uw voertuigen grondig inspecteren en brengen op basis hiervan een advies uit. Geen enkel onderdeel wordt overgeslagen, want veiligheid staat voorop. Van elke inspectie wordt een uitgebreid verslag opgesteld en opgeslagen. Maakt u gebruik van onze service MasterCARE, dan zijn deze gegevens altijd en overal inzichtelijk, zodat u altijd weet hoe uw voertuigen ervoor staan.

Veiligheid

Uw voertuigen krijgen veel te verduren; de banden moeten vaak een groot gewicht dragen en moeten daarom altijd in optimale staat zijn. U wilt zich geen zorgen hoeven maken over de veiligheid van uw medewerkers. Daarom zorgen wij ervoor dat de banden maandelijks gecontroleerd worden en tijdig worden vernieuwd of vervangen. 

Keuren van wielen

Niet alleen de banden van uw voertuig zijn cruciaal voor de prestaties en veiligheid, ook de wielen spelen hierbij een belangrijke rol. Bij het vervangen van banden keuren wij ook altijd de wielen, om er zeker van te zijn dat die nog voldoende draagcapaciteit hebben. De wielen moeten samen met de banden het gewicht van het voertuig en de eventuele lading dragen, dus hiermee nemen we geen risico. Blijken de wielen niet meer in optimale conditie te zijn, zullen we die ook voor u vervangen.

Mogen we een keer bij u langskomen voor een voertuiginspectie of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met uw accountteam.