Havenbanden

Havenbanden

Euromaster is al jaren onbetwist marktleider in de Rotterdamse haven. Wij voorzien vele industriële voertuigen die daar rondrijden van nieuwe banden en verlenen bandenservices om ervoor te zorgen dat de banden in topconditie blijven. Om aan de specifieke eisen van het havenwerk te kunnen voldoen, hebben diverse fabrikanten speciale banden ontwikkeld. 

Reachstacker banden

De banden van uw reachstacker krijgen vaak een hoop gewicht te verduren. Daarom is het van cruciaal belang dat uw reachstacker banden goed onderhouden worden om een maximale levensduur te garanderen. Wij bieden diverse merken reachstacker banden, zowel diagonaal maar zeker ook radiaal banden in de afmetingen 1800x25 (1800R25) en 1800x33 (1800R33).

Empty container handlers

De inzet en het gebruik van empty container handlers is zeer gevarieerd. De keuze van de band is afhankelijk van de toepassing van het voertuig. Euromaster heeft een ruim aanbod banden voor empty container handlers. Deze variëren van volrubber- tot diagonaal- en radiaal- tubeless banden.

Terminal tractor banden

Voorheen werden voor terminal tractors voornamelijk vrachtwagenbanden gebruikt. Tegenwoordig zijn oplossingen voorhanden die voldoen aan de specifieke eisen van het korte terminalwerk. Ten opzichte van vrachtwagen banden zijn terminal tractor banden inrijdingbestendiger en hebben ze een langere levensduur. De afmetingen die wij onder meer aanbieden, zijn 280/75 R22,5 en 310/80 R22,5.

Wilt u weten wat Euromaster kan betekenen voor uw havenvoertuigen? Neem contact op met uw accountteam.