Bandenservices

Bandenservices

Uw industriebanden krijgen doorgaans een hoop gewicht te verduren. Het kan dan van levensbelang zijn dat de banden in topconditie zijn en vooral ook blijven. Onze bandenservices zorgen ervoor dat u veilig uw werk kunt blijven doen. Mocht u toch een kapotte band rijden, zorgen wij voor vakkundige reparatie of vervanging. 

Montage en demontage

Het monteren van uw industriebanden komt heel precies. Wij gebruiken hiervoor speciale apparatuur en onze monteurs zijn gekwalificeerd om deze werkzaamheden uit te voeren. Wij houden ons aan de voorschriften die de fabrikant voorschrijft. Wilt u meer weten over montage en demontage van industriebanden? Kijk dan op deze pagina.

Bandenreparatie

In geval van een lekke of beschadigde band wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer op weg geholpen worden. Wij komen naar u toe om uw band te repareren, zodat u snel weer aan het werk kunt. Lees meer over bandenreparatie.

Banden injecteren

Een andere oplossing die ervoor zorgt dat uw banden langer meegaan is het injecteren met polyurethaan. De band krijgt na uitharding een soepele kern die niet meer lek gereden kan worden. Daarnaast is het mogelijk om uw banden te behandelen met de anti-lek vloeistof SoliFILL om ervoor te zorgen dat ze langer mee gaan.