Uitlijnen

Uitlijnen

Slijten de banden op de stuuras ongelijkmatig? Waarschijnlijk kan uitlijnen hier uitkomst bieden. De banden worden dan weer op de juiste sporing onder uw voertuig gezet, wat ongelijkmatige slijtage op de stuuras voorkomt. Ook uitlijnen kan Euromaster op locatie doen. Wij hebben 5 mobiele teams die volledig zijn uitgerust met de modernste uitlijnapparatuur. Zo voorkomt u extra kilometers onnodige slijtage.

Kostenbeparing

Landbouwvoertuigen worden steeds groter en zwaarder en worden ingezet onder zware omstandigheden. Wanneer u ervoor zorgt dat uw voertuigen regelmatig uitgelijnd worden, voorkomt u onnodige (banden)slijtage en hoge brandstofkosten. Wanneer de voorbanden te veel uitspoor hebben, slijten de binnenste nokken sneller ten opzichte van de buitenste nokken. Bij te veel toespoor is dit andersom. Of uw banden nu te veel toe- of uitspoor hebben; het levert hoe dan ook onnodige kosten op. Met het opheffen van deze afwijking zorgen we ervoor dat uw brandstofverbruik en bandenslijtage niet onnodig hoog zijn. 

Uitlijnen op locatie

Ook voor het uitlijnen van uw landbouwvoertuigen komen we bij u op locatie. Een vakkundige uitlijning zorgt ervoor dat u comfortabeler te werk kunt gaan en dat onderdelen als stuurkogels en wiellagers minder slijten. De motor wordt minder belast en uw voertuigen hebben meer vermogen om het werk te doen.