Bandenmerken

Bandenmerken

Wij zijn een multibrand aanbieder van nieuwe en gebruikte landbouwbanden. Wij bieden een ruim assortiment merken. Op deze pagina vindt u een greep uit onze merken.

Michelin

Michelin biedt een breed scala aan landbouwbanden, toegespitst op verschillende voertuigen. Of u nu op zoek bent naar banden voor uw tractor, oogstmachine of spuitmachine, Michelin biedt robuuste, duurzame en veilige banden voor elke toepassing.

Kleber

Voor betrouwbare, veilige en duurzame tractorbanden bent u bij Kleber aan het juiste adres. Uit de fabriek van Michelin biedt Kleber een veelzijdig aanbod voor verschillende typen trekkers en werkzaamheden.

Taurus

Taurus is al jaren een bekende speler in de markt voor landbouwbanden. Het ontwerp van de banden zorgt voor een uitstekende grip zonder de bodem en gewassen te beschadigen. Het ruime assortiment biedt een passende band voor veel tractoren.

Trelleborg

Het veelzijdige gamma van Trelleborg biedt een passende band voor verschillende typen trekkers. De banden zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden specifiek ontworpen met oog op de gebruiker en duurzame landbouw. 

Vredestein 

Met Vredestein profiteert u van hoge kwaliteit landbouwbanden van Hollandse bodem. Vredestein biedt een veelzijdig aanbod voor tractors, oogstmachines en andere landbouwvoertuigen. De banden worden uitvoerig getest, zodat ze een optimale gebruikservaring bieden.

BKT

BKT is een van de grootste producenten van landbouwbanden tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met een ruim assortiment betrouwbare banden is voor elk landbouwvoertuig de juiste band te vinden. 

Mitas

Voor een ruim assortiment banden voor vrijwel elke toepassing en uitrusting bent u bij Mitas aan het juiste adres. Mitas biedt verschillende series banden, elk met unieke eigenschappen toegespitst op specifieke werkzaamheden.

Alliance

Alliance produceert veelzijdige banden die geschikt zijn voor vele typen landbouwvoertuigen. Elk type voertuig, of het nu een tractor is of een oogstmachine, wordt voorzien van een band met unieke eigenschappen afgestemd op de toepassing van het voertuig.