Bandenmerken

Bandenmerken

Wij zijn een multibrand aanbieder van nieuwe en gebruikte grondverzetbanden. Wij bieden een ruim assortiment merken. Op deze pagina vindt u een greep uit onze merken.

Michelin

Michelin biedt een breed scala aan grondverzetbanden, toegespitst op verschillende voertuigen. Of u nu op zoek bent naar shovelbanden, mobiele kraan banden of laadschopbanden, Michelin biedt robuuste, duurzame en veilige banden voor elke toepassing.

Camso

Camso biedt een ruim assortiment Multi-Purpose Tyres (MPT). Daarnaast heeft Camso een veelzijdig aanbod grondverzetbanden. Voor elke toepassing is een passende Camso band te vinden. 

Mitas

Voor een ruim assortiment grondverzetbanden voor vrijwel elke toepassing en uitrusting bent u bij Mitas aan het juiste adres. Mitas biedt verschillende series banden, elk met unieke eigenschappen toegespitst op specifieke werkzaamheden.

Goodyear

Goodyear levert hoogwaardige kwaliteit grondverzetbanden. Vooral voor zware grondverzetbanden bent u bij Goodyear aan het juiste adres. De hoge kwaliteit rubber zorgt ervoor dat u minder snel een lekke band krijgt.

BKT

BKT is een grote producent van grondverzetbanden. Met een ruim assortiment betrouwbare banden is voor elk grondverzetvoertuig de juiste band te vinden. 

Alliance

Alliance produceert veelzijdige banden die geschikt zijn voor vele typen grondverzetvoertuigen. Elk type voertuig, of het nu een shovel is of een laadschop, wordt voorzien van een band met unieke eigenschappen afgestemd op de toepassing van het voertuig.

Magna

Magna ontwikkelt banden voor vele toepassingen, zoals mijnbouw, constructie en havenbouw. Door het gebruik van topkwaliteit rubberen compounds profiteert u met Magna van topkwaliteit grondverzetbanden.


Wilt u weten welke banden het beste passen bij uw grondverzetvoertuigen? Neem contact op met uw accountteam.