Grondverzetbanden

Grondverzetbanden

De band is het enige contact tussen een machine en de grond. De ondergrond waarop grondverzetmachines hun werk doen, is doorgaans ruw, ongelijkmatig en kan bijvoorbeeld stenen bevatten die uw banden kunnen beschadigen. Het maken van de juiste bandkeuze is dan cruciaal en zorgt ervoor dat uw medewerkers veilig en comfortabel hun werk kunnen doen. Bij Euromaster bieden we een ruim assortiment grondverzetbanden voor verschillende toepassingen, zodat er altijd een passende band is voor uw voertuigen en bedrijf.

Shovelbanden

Waar shovels van oudsher voornamelijk werden gebruikt in het grondverzet, zien we ze ook steeds vaker in de landbouw en industrie. Shovelbanden krijgen een hoop te verduren, niet alleen qua gewicht maar ook qua ondergrond. Daarom is het belangrijk om de juiste banden voor uw voertuig en werkzaamheden te kopen. Wij bieden een ruim assortiment merken waarbij u ruime keuze heeft uit verschillende typen en prijsklassen.

Laadschopbanden

Laadschoppen zijn ruwweg te onderscheiden in 3 verschillende typen, op basis van de werkzaamheden waarvoor ze gebruikt worden: bevoorrading, productiewerk en laden en transport. De keuze voor een bepaalde band hangt af van de toepassing van de laadschop en de ondergrond die hiermee samenhangt.

Mobiele kraanbanden

Mobiele kraanbanden moeten niet alleen het juiste draagvermogen hebben, ze moeten de machine ook de nodige stabiliteit bieden. Ook hier kunnen we u van het juiste advies voorzien om banden te kiezen die passen bij uw bedrijf en voertuigen.

Wilt u weten welke grondverzetbanden passen bij uw voertuig en bedrijfsvoering? Neem contact op met uw accountteam.